Nieuwe prijzen voor de HBN hutten

We zijn weer bijna klaar voor het komende voorjaar. Het lijkt zo simpel maar elk najaar is het flink doorpakken met het weer in orde maken van alle fotohutten. Onderhoud gaat het hele jaar door maar de grotere klussen staan klassiek voor het najaar en winter op de planning.  Helaas nemen de kosten hiervoor ook elk jaar toe net als de hoeveelheid reparaties waardoor we besloten hebben de prijzen dit jaar iets aan te passen. We hebben de verhogingen zeer beperkt kunnen houden en zelfs bij veel hutten twee seizoenen ingevoerd. Dat bleek succesvol na een eerste test met hut 3 en 7. Dat betekent dat je nu in seizoen 2 een stuk voordeliger van de fotohutten kunt genieten. En genieten kun je dan ook want ook in deze maanden worden er geweldige foto’s gemaakt. Maar het risico op minder licht neemt ook toe dus in feite delen we dat risico een beetje vanaf nu.

Voor de fotografen die nog een plekje in een hut voor het komende voorjaar willen bemachtigen zouden niet te lang meer moeten wachten want veel hutten raken al vol.

Een deze dagen schakelen we over naar een volledig nieuw boekingssysteem waarmee er veel meer geautomatiseerd boekingen afgehandeld kunnen worden en u in slechts enkele minuten reeds alle nodige informatie in uw postvak kunt hebben.

Ontwerp: Webton.nl