TSE Imaging

TSE Imaging is partner van Han Bouwmeester Natuurfotografie. Dankzij dit partnerschap kunnen bezoekers van de HBN fotohutten gebruik maken van topproducten van Sirui, de Sirui Gimbal Head PH-30 en het Sirui K-40X balhoofd (Type II).  

Wie is TSE Imaging?

Wij zijn onder andere exclusief importeur van Sirui statieven, monopods, statiefkoppen en filters voor Nederland, Belgiƫ en Luxemburg. Daarnaast zijn wij exclusief importeur van bekende en toonaangevende brands als Tokina, Hoya en Ledgo. Kijk hier (https://www.tseportal.nl/) voor de complete lijst van merken die wij importeren.

Sirui      

Sirui staat bekend in de markt om zijn hoogwaardige carbon en aluminium statieven, monopods en diverse soorten statiefkoppen, video-equipment en filters. Kenmerken van Sirui zijn onder andere de automatische vergrendeling van de beenstanden, de quick-twist-lock, de slanke balhoofden en de compleetheid van levering (met tas en accessoires) en de standaard 6 jaar garantie.

Sirui Gimbal Head PH-30

De Sirui Gimbal Head PH-30 is geschikt voor een camera en een telelens die samen maximaal 25kg wegen. De schommelkop draait en kantelt soepel waardoor je eenvoudig snel bewegende onderwerpen volgt. Dit maakt de PH-30 uitermate geschikt voor vogelfotografie.

Sirui Head K-40X

Het Sirui K-40X balhoofd is speciaal ontworpen voor grote en zware apparatuur en heeft een indrukwekkende maximale belasting van 35kg. Het balhoofd heeft een robuuste constructie en is gemaakt van hoogwaardig aluminium, goed voor jarenlang professioneel gebruik.

Ontwerp: Webton.nl