Foto verkoop

De foto’s uit de database zijn te koop en leverbaar voor bijvoorbeeld publicaties, columns of posters. Ook zijn de foto’s te gebruiken voor de inrichting van uw woning en of kantoor. De hoge-kwaliteit-afdrukken, op hoogwaardig fotopapier of canvas zijn via mij te bestellen; van een afdruk op fotopapier tot een sfeervol beeld op canvas of dibond. Voor particulier gebruik worden speciale prijzen gehanteerd om deze producten voor iedereen betaalbaar te houden. Informeer naar de mogelijkheden. Ook voor commerciële toepassingen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen. U kunt rekenen op een snelle prijsopgaaf en eventuele levering. Geeft u daarbij altijd het gebruiksdoel en eventuele gewenste afmetingen op.

canvas-Epe_HBN6981

Richtprijs fotoafdruk op hoogwaardig canvas (particulieren): 40 x 60 cm € 89,-
Afdruk op het verbluffende dibont aluminium komt voor deze maat op een prijs van € 79,-
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

De database wordt binnenkort verder afgemaakt met de voorzieningen van een bestelsysteem. Tot die tijd kunt u gewoon even contact met mij opnemen voor informatie of bestellingen.

Een belangrijk deel van de foto’s zijn tevens ondergebracht bij de professionele fotoagentschappen Agami en Buiten-Beeld.

Agami logo

Buiten-Beeld_logo

Ontwerp: Webton.nl