Vivara

Vivara is een van onze trouwe partners. De fotografen die onze HBN fotohutten bezoeken profiteren van het kwalitatief hoogstaande voer van Vivara en genieten van de in hun nestkasten broedende vogels. In de HBN hutten treft u de uitgebreide brochure aan welke u mee naar huis kunt nemen.

Vivara-logo-rond

Vivara stelt zich aan u voor.

Bij Vivara zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin. Met ons vogelvoer, onze voederhuisjes, nestkasten en planten biedt u de tuindieren een optimale leefomgeving. Vivara werkt nauw samen met onder meer de Vogelbescherming Nederland, Natuurmonumenten en De Vlinderstichting. Een deel van onze opbrengst wordt aan deze organisaties afgedragen. U steunt dus met elke aankoop een goed doel.

Vivara---Nestkast-Woodstone

Vivara---voedersilo

Een wandeling door onze inspirerende natuurtuin van ongeveer 2,5 hectare laat u de dieren en planten in de omgeving zien. U vindt hier onder andere een vlindervallei, vleermuizengrot, dassenburcht, insectenhotel en verschillende vogelnesten voor bijvoorbeeld ooievaars, uilen, eenden en zwaluwen. Natuurlijk staan overal informatieborden over de dieren en planten die u tegenkomt.
www.vivara.nl

Vivara---hangende-voedertafel

Ontwerp: Webton.nl