Benro Nederland

Al enkele jaren is Benro Nederland een trouwe partner van Han Bouwmeester Natuurfotografie. Naast dat Han zelf gebruikt maakt van een aantal Benro producten, bedachten we samen het geweldige slider systeem voor in de fotohutten. Dit systeem is in een aantal voor de HBN hutten aangebracht in combinatie met het slider systeem. De fotografen die het hier mogen gebruiken zijn zonder uitzondering zeer enthousiast en dankbaar voor deze service. En Han Bouwmeester Natuurfotografie ook natuurlijk.

Benro-fotohut_260-HBN4550

Benro Nederland; een nadere kennismaking.

Benro-500

FOTOGRAFEN KIEZEN BENRO!

FotoVideoRetail is exclusief importeur van Benro statieven, monopods, statiefkoppen, tassen, filters en accessoires voor Nederland, Belgiƫ en Luxemburg. Alle producten worden geproduceerd door Benro Precision Machinery Co, .LTD. Het productengamma omvat hoogwaardige carbon en aluminium statieven, monopods, alsmede diverse soorten statiefkoppen, video-equipment, tassen en filters voor de foto- en videograaf. Door vele jaren van ontwikkeling, samenwerking met ervaren topfotografen en het gebruik van hoge kwaliteit materialen, biedt Benro in de huidige generaties een kwalitatief zeer sterk product tegen hoogst aantrekkelijke prijzen. De kracht van FotoVideoRetail is gebaseerd op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten tegen zeer scherpe prijzen, dit in combinatie met de nodige service.

Benro-Falcon-800-Camouflage-01

Benro, de nieuwe standaard!

BENRO KWALITEIT

Benro producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waarbij de carbon statieven met de nieuwe QIHM-8x technologie, het 8 laags carbon systeem, vrij uniek zijn in hun marktsegment. Tevens biedt het magnesium hart van het statief waar alle benen bij elkaar komen, extra sterkte en toch gewichtsbesparing ten opzichte van vorige generaties en collega’s.

Benro-GH2C

Onze tweede generatie balhoofden, welke met hoge precisie vervaardigd worden, biedt een grote vooruitgang ten opzichte van voorgaande generaties. Door een ervaren research & development afdeling welke zich niet enkel richt op productontwikkeling maar ook op fotografen die ermee werken. Hierdoor is Benro continu bezig met kwaliteitsverbetering om nog betere producten te maken en het aantal producten uit te breiden. Door de nauwe samenwerking met fotografen en goed te luisteren naar feedback uit de markt, komen alle aspecten aan bod die belangrijk zijn voor de eindgebruiker. Deze punten, tezamen met alle bedrijf- en productcertificaten die Benro in de loop daar jaren ontvangen heeft, maakt de Benro producten zeer betrouwbaar en zonder meer op niveau bruikbaar voor zelfs de professionele fotografen.

benro-statief

Ontwerp: Webton.nl