HBN fotohut 8

Let op:  De maanden die niet getoond worden zitten vol.

Nu ook eenvoudig boeken via onze eigen app!

Download iOS AppDownload Android App

Al vier jaar was het de wederzijdse wens van Staatsbosbeheer en ons om  een fotohut te verwezenlijken op de Sallandse Heuvelrug en zie daar; onze fotohut in het Nationale Park! 

Aan de voet van Nationaal Park Sallandse heuvelrug hebben we in opdracht en samenwerking met Staatsbosbeheer een hele mooie en luxe fotohut gebouwd. Gedragen door de inmiddels jarenlange ervaringen hebben we weer gekozen voor een plek waar diverse biotopen dichtbij liggen. De hut ligt in een bosperceel met zowel oude bomen als jonge opslag en ingeklemd tussen weilanden en uitgestrekt  heide terrein. Een groot deel van de heide is hier net weer vrijgemaakt van naaldbomen dus we gaan meemaken wat het gebied, vooral bekend van de korhoenders, ons te bieden heeft.  Overigens zonder dat we deze zeldzame soort bij de hut verwachten. 

Naast de gangbare bosvogels verwachten we hier soorten zoals boompieper, appelvinken, sperwers, buizerd, groene specht, zwarte specht, geelgors, fluiters, enz. Bij deze hut kunt u vogels verwachten tussen 2 en 6 meter van uw lens maar vanzelfsprekend ook in de verdere omgeving rond de hut.

De hut is uitgevoerd met ons Hi-tec spiegelglas waardoor u veel meer kans maakt op meer en de schuwere vogels voor uw lens. 

Met het huren van deze mooie fotohut heeft u naast een leuke dag tevens het goede gevoel dat u het werk van Staatsbosbeheer op de Sallandse Heuvelrug ondersteund. 

Huur:

De huur van deze fotohut is opgedeeld in twee periodes.

Seizoen 1:  **
1 april – 31 oktober
€ 95, –

Seizoen 2:
1 november – 31 maart
€ 75,-

Boekingen in 2020 zijn mogelijk maar altijd onder voorbehoud van mogelijke prijswijzigingen. Daarover volgt eind 2019 bericht.

Deze huurprijs is per dag en voor de hele hut dus onafhankelijk van het aantal fotografen. U kunt er met maximaal drie fotografen gebruik van maken. We werken niet met dagdelen dus u heeft deze schuilhut de gehele dag tot uw beschikking. Wij gaan geen mensen van onze kant uit samen in de hut zetten. U boekt dus met de mensen waar u mee wilt gaan.

Slider systeem

U kunt  ook in HBN-8 gebruik maken van het HBN slider systeem met de fraaie Sirui PH-30 schommelkoppen dankzij een partnerschap met TSE-imaging.

Voer van Vivara:

We maken gebruik van het 1e klas voer van Vivara.nl

Naam: HBN Fotohut 8
Locatie: Sallandse Heuvelrug - Nijverdal
Aantal personen: Maximaal 3
Minimaal bereik: 300 mm
Kosten: 75 of 95 euro; afhankelijk van seizoen (ongeacht aantal personen)

Bijzonderheden:

Nieuwe fotohut.
Max. 3 fotografen.
Grote variatie aan vogels.
Hi-tec spiegelglas.
25 minuten rijden van hotel in Delden.
3 minuten lopen naar de hut.
HBN slider systeem met Sirui schommelkoppen.
HBN beanbags aanwezig in de hut.
Geen kachel ivm brandgevaar.

Ontwerp: Webton.nl