Nieuwsbrief; maart 2012

 

Aanbieding steenarenden fotografen in Zweden

Twee weken terug maakte ik met twee fotovrienden een bijzondere reis naar het noorden van Zweden met als doel het fotograferen van steenarenden in de Zweedse sneeuw. Dat resulteerde in een wel heel bijzondere belevenis. In 3 1/2 dag fotohut hadden we maar liefst drie dagen steenarenden op wonderbaarlijk mooie wijze voor de hut. Maar niet alleen deze imposante roofvogel want tevens konden we ons de hele dag vermaken met meerdere grote bonte spechten, goudvinken, mezen en een zwarte specht. 
Voor een verslag van deze reis verwijs ik graag even naar de liveblog op www.natuurinfocus.nl

Ik was hier tevens om te kijken of ik met de Zweedse collega het een en ander af kan stemmen met als doel individuele reizen naar deze bestemming te gaan organiseren. Als voorbode hiervan kan ik drie mensen (maximaal) aanbieden om deze reis al op zeer korte termijn te gaan maken. Je vliegt op Skelleftea waar je met een auto wordt opgehaald om in anderhalf uur naar je verblijf voor deze week te rijden. Daar fotografeer je drie volle dagen vanuit een erg luxe schuilhut voorzien van een houtkachel. De steenarenden kunnen tot op 8 meter voor je lens komen! Naast steenarenden is er ook kans op havik en zullen er vast weer diverse zangvogels zoals goudvinken te fotograferen zijn.
De reis kan gepland worden tussen  29 maart en 3 april; al snel dus. Dit is een mooie tijd daar en er zal dan nog steeds sneeuw zal liggen. Kosten bedragen ca. € 250,- per persoon per dag inclusief alles (transport, verblijf, eten en de schuilhut) Er komt dus alleen je vliegreis bij.

Neem zo snel mogelijk contact op als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Contacten in volgorde van binnenkomst.

Op dezelfde basis kun je in de eerste week van mei hier ook naar toe reizen voor het fotograferen op een baltsplek voor auerhoen met korhoen als mooi alternatief. 

 

Speciale OpStap dagen in samenwerking met Landschap Overijssel.

Ik had het er al over in de vorige nieuwsbrief. Samen met Landschap Overijssel hebben we een mooi programma samengesteld waarbij ik fotografen mee kan nemen hun fraaie natuurgebieden in. In kleine groepjes kunnen we gedoseerd genieten van anders afgesloten gebieden. Beleef het landschap en Enjoy Wildlife!

Ga mee Kievitsbloemen, orchideeën, boomkikkers of fraaie landschappen fotograferen. Of beleef een bijzonder fotouitstapje met de schaapsherder in een van de fraaiste heidelandschappen van ons land. Het programma staat nu grotendeel op mijn website.

Je kunt je bij mij aanmelden waarna Landschap Overijssel nader contact met je opneemt. Maar let op; er is niet al te veel plaats tijdens deze exclusieve OpStap dagen. Lees hier verder. 

 

Inschrijving OpStap dagen in de Wieden gestart 

Vanzelfsprekend staan de populaire OpStap dagen naar de Wieden ook dit jaar weer op het programma. Met fluisterbootjes trekken we het waterdoolhof en waarbij ik je naar de beste plekken breng. Geef je snel op want vol is vol. 

De OpStap dagen naar de Wieden; je leest er hier alles over.

Regenhoes Eckla Beach Roller

Speciaal voor de handige Eckla Beach Roller hebben we een regenhoes ontwikkeld. De hoes beschermd in een handomdraai uw kostbare fotospullen en is groot genoeg om twee fototassen van gemiddeld formaat te bedekken. De hoes bevindt zich in een handige tas welke u aan de leuning van de kar kunt hangen. Een handige en verstandige toevoeging aan uw fotografie uitrusting dus. Volg deze link voor de webshop.

 

Bialowieza winterreis; nieuwe reisdata

De nieuwe data van deze mooie winterreis zijn bekend. Volg deze link naar de website voor alle informatie.

 

Tot zover...

deze nieuwsbrief. Ik hoop binnenkort weer veel nieuwe foto's aan de database te kunnen toevoegen. Geniet intussen zelf ook volop van deze mooie hobby en 'Enjoy Wildlife!

Pixperience aanbiedingen bij CameraTools

Afgelopen zaterdag vond de Pixpierence2012 plaats. Hier was ik samen met CameraTools met een stand aanwezig met mooie aanbiedingen. Nog deze hele week kun je gebruik maken van deze aanbiedingen dus een mooie gelegenheid om nu een van de HBN artikelen aan te schaffen. Ga naar de winkel of rechtstreeks naar CameraTools.nl.

Advertentie

Share on Facebook Share on Twitter
 

©2016 Han Bouwmeester
Follow HanBouwmeester on Twitter