HBN Fotohut 5

Waar diverse biotopen elkaar ontmoeten…

HBN-hut-5_HB29769

Midden tussen drie compleet verschillende biotopen hebben we een nieuwe fotohut gebouwd welke in samenwerking met Staatsbosbeheer tot stand is gekomen. Deze hut bevindt zich in een relatief open naaldhout bos waardoor er nauwelijks hinder is van een bladerdek wat het licht tegen houdt. Op korte afstand van de hut bevinden zich heide-, veen- en weidepercelen waardoor we een breed scala aan soorten bij de hut verwachten. U kunt vogels verwachten tussen 3 en 7 meter van uw lens. Bij deze fotohut verwachten we geen geringde vogels. Met het huren van deze zeer fraaie fotohut steunt u de instandhouding van dit soort kwetsbare natuurgebieden.

Bij deze fotohut maken we gebruik van hi-tec spiegelglas waardoor we de kans op schuwere soorten vergroten. We passen alleen glas toe bij hutten waar het een meerwaarde heeft en vooral waar we het voor vogels op een veilige manier kunnen doen.

Hut-5_HBN6869

Huur:

Deze hut kunt u huren volgens onderstaand schema.
Deze huurprijs is per dag en voor de hele hut dus onafhankelijk van het aantal fotografen. U kunt er met maximaal drie fotografen gebruik van maken.  We werken niet met dagdelen dus u heeft deze schuilhut de gehele dag (tot 1 uur voor zonsondergang) tot uw beschikking. Wij gaan geen mensen van onze kant uit samen in de hut zetten. U boekt dus met de mensen waar u mee wilt gaan.

Seizoen 1:
1 april – 31 oktober
€ 80 euro vanaf 2018

Seizoen 2:
1 november – 31 maart
€ 60 euro vanaf 2018

HBN-hut-5_HB29755

De Varia strippenkaart:

Met het groeiend aantal HBN hutten wordt het steeds interessanter om een combinatie boeking te maken. Daarvoor hebben we de ‘varia strippenkaart’. Daarmee kunt u 10 boekingen van de diverse fotohutten doen en een korting genieten van maar liefst 20% op de prijs.  Betaling geschiedt vooraf in een keer maar u hoeft niet gelijk alle hutten en bijbehorende data in te plannen. Daar heeft u een vol jaar de tijd voor.  Neem contact met mij op indien u hier belangstelling voor heeft.

Benro systeem:

In deze fotohut is het Benro slider systeem geplaatst met daarop de Benro GH-2 schommelkoppen. Hier mag u gebruik van maken.
HBN-hut-5_HB29762

Voer van Vivara:
We maken gebruik van het 1e klas voer van Vivara.nl.
Print

Hotel:

U komt van ver, wilt meerder fotohutten in een paar dagen bezoeken of genieten van fotogeniek Twente? We hebben prima afspraken met een fijn en gemoedelijk Twents hotel in Delden.

Hotel_Het_Wapen_van_Delden_1

Hut beheerder:

Marco Rolleman circel
De beheerder van deze fotohut is Marco Rolleman; maak kennis met hem.

Naam: HBN Fotohut 5
Locatie: Haaksbergerveen - Haaksbergen
Aantal personen: Maximaal 3
Minimaal bereik: 300 mm
Kosten: 75 euro (ongeacht aantal personen)

Bijzonderheden:

Benro systeem met slider en statiefkoppen,
Spiegelglas,
30 minuten rijafstand vanaf hotel Delden,
Loopafstand naar de hut ca. 10 minuten
HBN beanbags aanwezig in de hut
Geen kachel ivm brandgevaar

Ontwerp: Webton.nl