HBN Fotohut 3

Dé populairste fotohut van heel Europa staat op de Lemelerberg!
Zit deze hut volgeboekt? HBN-7 staat in het zelfde terrein!

fotohut-3_1

Aan de voet van het fraaie natuurgebied de Lemelerberg, niet ver van Ommen, heb ik in samenwerking met Landschap Overijssel een nieuwe fotoschuilhut aangelegd. Deze fotohut bevindt zich in een voor publiek niet toegankelijk heideterrein; tussen jeneverbesstruiken en zicht op een bos met grove den en spar. Een biotoop waar weer andere soorten te zien zullen zijn dan in de boshutten. Daaronder zeer fraaie soorten zoals kruisbekken, geelgors, appelvink, sijs en boompieper. Vanwege de ligging en de soorten mogen we dit gerust een exclusieve hut noemen. Met het huren van deze unieke fotohut steunt u het goede werk van Landschap Overijssel. Op deze locatie treft u geen geringde vogels aan.  Bij deze hut kunt u vogels verwachten tussen 3 en 7 meter van uw lens maar vanzelfsprekend kunnen daarachter ook vogels gefotografeerd worden.

fotohut-3_2

Huur:

De huur van deze fotohut is opgedeeld in twee periodes.

Seizoen 1:
1 april – 31 oktober
€ 90 euro

Seizoen 2:
1 november – 31 maart
€ 75 euro

Deze huurprijs is per dag en voor de hele hut dus onafhankelijk van het aantal fotografen. U kunt er met maximaal drie fotografen gebruik van maken. We werken niet met dagdelen dus u heeft deze schuilhut de gehele dag tot uw beschikking. Wij gaan geen mensen van onze kant uit samen in de hut zetten. U boekt dus met de mensen waar u mee wilt gaan.

fotohut-3_3

Strippenkaart:

U kunt nu ook een aantrekkelijke korting krijgen indien u van de strippenkaart boeking gebruik maakt. Indien in 10 keer boekt ontvangt u 10% korting plus een dag gratis gebruik van hut 1 of 4. U betaalt ineens maar u hoeft niet al alle fotodagen in te plannen. U heeft een jaar de tijd deze dagen in te vullen.

De Varia strippenkaart

Met het groeiend aantal HBN hutten wordt het steeds interessanter om een combinatie boeking te maken. Daarvoor hebben we de ‘varia strippenkaart’. Daarmee kunt u 10 boekingen van de diverse fotohutten doen en een korting genieten van maar liefst 20% op de prijs.  Betaling geschiedt vooraf in een keer maar u hoeft niet gelijk alle hutten en bijbehorende data in te plannen. Daar heeft u een vol jaar de tijd voor.  Neem contact met mij op indien u hier belangstelling voor heeft.

fotohut-3_4

Overnachten:

U komt van ver, wilt meerder fotohutten in een paar dagen bezoeken of genieten van fotogeniek Twente? Bij uw boeking ontvangt u van ons informatie over twee fijne overnachtingsmogelijkheden.

Hut beheerder:

De HBN vrijwilliger die deze fotohut beheert is Jan Hullen. Maak kennis met hem.

Jan Hullen trans rond 150 pixels

Voer van Vivara:

We maken gebruik van het 1e klas voer van Vivara.nl.
Print

Reserveren:
Klik hier voor de agenda en reserveren.

fotohut-3_5

Naam: HBN Fotohut 3
Locatie: Lemelerberg - Lemele
Aantal personen: Maximaal 3
Minimaal bereik: 300 mm
Kosten: 75 of 90 euro; afhankelijk van seizoen (ongeacht aantal personen)

Bijzonderheden:

Grootste variatie aan vogels, vroeg boeken. Alternatieve hut is HBN Fotohut 7
5 minuten rijden van vakantiecentrum de Lemeler Esch
45 minuten rijafstand vanaf hotel Delden
Loopafstand naar de hut ca. 10 a 15 minuten
Eigen statief meenemen
HBN beanbags aanwezig in de hut